Mara en Ojay DVB winnen Future Test!

Afgelopen weekend maakte Mara de Vries samen met leermeester Ojay DVB haar Future Test debuut. Future Test is een proef op Grand Prix niveau, speciaal voor ruiters onder de 25 jaar. Het doel van deze rubriek is om de doorstroom naar de senioren te bevorderen.

Op het terrein van Manage Olympic te Uden werd er door het duo een mooie proef neer gezet, die voor de eerste keer al erg correct en netjes afgewerkt was! Één van de juryleden plaatste onder het protocol ‘correct, brutaal gereden proef; ga zo door!’

Mara vertelt: ‘Ik was toch wel een tikje zenuwachtig van te voren. Het is best een stap om van de Lichte Tour naar de Future Test te gaan, maar ik kan me geen betere partner en leermeester wensen dan Ojay! Omdat hij perfect door Coby en Marlies is opgeleid, past hij mij erg goed en leer ik elke stap van hem. Dat zie ik als bijzonder waardevol.’

Het kersverse duo wist uiteindelijk de Future Test te winnen; een fraai debuut!